Over Gebr. de Jonge

Na ruim 25 jaren vaarervaring, nemen de broers een baanbrekend besluit. Zij besluiten in 1996 de makelaarskant op te gaan. Een logische stap, want zij lieten vaker schepen onder eigen beheer bouwen. Hierna namen zij deze schepen zelf in de vaart. In 2001 startten de broers met makelaarsactiviteiten gespecialiseerd in de binnenvaart. Door constante kwaliteit te leveren en vast te houden aan hun persoonlijke en betrouwbare benadering groeit Gebr. De Jonge Shipbuilding Services al snel uit tot een begrip.

Zij bouwden cascoís bij werven in China, RoemeniŽ,†Duitsland, Polen, Rusland†en ServiŽ, waarvan een aantal onder eigen supervisie afgebouwd zijn in Nederland en vervolgens ook in de vaart zijn genomen. De broers beschikken over eigen tekeningen voor 110 meter en 135 meter lange droge lading schepen, koppelverbanden, pontons en 85 meter, 86 meter, 125 en 135 meter tankers.

Gebr. De Jonge Shipbuilding Services B.V. levert bijna alle mogelijke binnenvaartschepen in iedere gewenste afmeting zoals:

  • Droogladingschepen
  • Dubbelwandige (Gas)Tankers
  • Beunschepen
  • Duwbakken
  • Pontons
  • Passagiersschepen
  • Bouwpakketten

HET ONDERSCHEIDEND VERMOGEN VAN GEBR. DE JONGE

Vakmanschap en liefde voor de binnenvaart, dat is ons onderscheidend vermogen. Wij denken met u mee, adviseren op maat en maken onze beloftes waar. Wij hanteren een persoonlijke, kristalheldere en eerlijke benadering waarbij uw specifieke wensen de koers bepalen. Daarnaast streven wij ernaar veilige, betrouwbare schepen te leveren die voor u optimaal presteren en het beste rendement behalen. En uiteraard zo voordelig mogelijk. Daarom bouwen wij onze schepen veelal op onze eigen scheepswerf in Kladovo, aan de Donau. Dat bespaart op kosten maar in generlei op kwaliteit noch veiligheid. Wij voldoen aan exact dezelfde keuring en classificaties als in West Europa. Spreekt voor zich, als je ons vraagt.INNOVATIEF EN VERNIEUWEND

Wij zijn trots op onze vooraanstaande rol in de binnenvaart makelaardij. Op het gebied van het realiseren van nieuwbouwprojecten staan wij inmiddels bekend als een vooruitstrevende en betrouwbare partner. Onze ervaring en kennis in combinatie met het constant streven naar nůg beter, levert innovatieve oplossingen. Wij kunnen droge ladingschepen bouwen met lichtgewicht staal. Dit levert een bruikbare gewichtsbesparing op. Dit creŽert extra laadvermogen bij identieke diepgang. Een schip kan ook langer doorvaren bij laag water. Onze nieuwste ontwikkeling is de aanpassing van het onderwaterschip. Dit verbetert uw rendement!

Wilt u ook uw rendement verbeteren? Wilt u advies of gewoon eens praten?
Wij staan altijd en graag voor u klaar. Bel ons gewoon eens op.